Blocul dintre case al lui Gadola merge mai departe. Executivul primariei respinge o plangere prealabila de revocare a PUZ-ului

Vineri, 01 Iulie 2016, ora 17:00
152 citiri
O firma ce-l are ca si actionar pe omul de afaceri Stefan Gadola a primit inca un "OK" din partea primariei pentru a construi un bloc de 6 etaje intre case, pe strada Intre Lacuri.
Asta dupa ce municipalitatea a propus plenului consiliului local respingerea plangerii prealabile depuse in acest caz de Asociatia pentru Protectia Urbanistica a Clujului.
Este este cel de-al doilea demers pe care il fac asociatia si oamenii din zona pentru a opri constructia, dupa ce in data de 15 aprilie vecinii au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.