Bravo, Liviu Dragnea, kakaia transparenta! PSD Cluj, prezentat ca penultima filiala din tara in datele oficiale! Adevarul? Au mintit! PSD Cluj e ULTIMUL! Greii PSD s-au enervat pe Ziar de Cluj ca i-a ironizat si au pus stupus la datele oficiale!

Sursa: Gazeta de Cluj
Luni, 12 Octombrie 2015, ora 13:31
60 citiri
Pesedistii de la Bucuresti care au gestionat campania de colectare a datelor din teritoriu pentru campania interna a PSD au primit telefoane nervoase de la milogii de la Cluj, respectiv Remus Lapusan si Aurelia Cristea, ofuscati ca am publicat azi datele exacte ale Clujului de la ora 16, date care aratau (daca mai era nevoie) ca PSD Cluj era la acea ora cea mai slaba filiala din Romania, cu o prezenta de 21,3 la suta si cu nici macar 2500 de membri care sa se fi prezentat la vot IN TOT JUDETUL. ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.