Bucurestean, despre Untold: "Am cunoscut acea Romanie curata. Fara ghiolbani, giboni, fara baietasi de Dorobanti. Multumesc din suflet Cluj!"

Miercuri, 10 August 2016, ora 12:01
104 citiri
Ramon Cotizo, DJ la un post de radio din Bucuresti, a fost prezent anul acesta la Untold si are doar cuvinte de lauda la adresa festivalului si la adresa Clujului, in comparatie cu un Bucuresti clasic, cenusiu si plin de "grandomanisme".
"M-am intors de la Untold! Desi sunt rupt de oboseala inca am acea energie pozitiva in mine! Direct de la aeroport m-am dus la radio si am intrat in emisie! Dupa doar 18 ore dormite in 3 zile! Am cunoscut acea Romanie educata, cu oameni extraordinari, cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.