Calvar pentru pietoni si soferi. Se inchide Podul Portelanului. Va mai amintiti chinul indurat de clujeni la modernizarea Podului Traian?

Marti, 12 Martie 2019, ora 17:12
140 citiri
Podul de pe strada Portelanului este atat de ingust incat poate fi traversat de o singura masina odata. Initial, acest pod nu a fost proiectat pentru traficul auto, insa, cu timpul, cartierele s-au dezvoltat, iar mai nou, odata cu extinderea orasului, podul a devenit intens circulat.

In fiecare dimineata se formeaza ambuteiaje, clujenii asteptand la rand sa foloseasca podul care permite accesul dinspre zona rezidentiala inspre strada Paris, zona Spitalului Clujana si companiilor care au sediul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.