Campia Turzii: Impreuna dam un nou aspect orasului nostru

Sursa: TurdaNews
Joi, 08 Martie 2018, ora 21:16
44 citiri
Primaria si Consiliul Local al Municipiului Campia Turzii, in parteneriat cu societatile comerciale Domeniul Public SA, Compania de Salubritate SA si Compania de Apa Aries SA demareaza campania: "Luna curateniei de primavara-2018".

In perioada 8 martie-7 aprilie, la nivelul municipiului vor avea loc ample actiuni de curatare si ecologizare, menite sa confere cetatenilor un ambient placut pentru a-si desfasura activitatile de zi cu zi.

Pe durata campaniei, Domeniul Public Campia Turzii SA va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...