Cand semneaza CJ Cluj contractul pentru terminarea lucrarilor la Centrul de Deseuri? "E o liniste care nu prevede nimic bun"

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 19:55
66 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, anunta in 21 septembrie faptul ca institutia a finalizat si atribuit contractul privind finalizarea Centrului de Management Integrat al Deseurilor (CMID). Castigatorul licitatiei este o firma controversata, iar patronul acesteia este un apropiat al democrat-liberalilor.

Firma Krantz Eurocenter, controlata de omul de afaceri Corin Boian (cercetat de DNA intr-un dosar de evaziune fiscala), a castigat licitatia cu o oferta de aproximativ 111 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.