Cauza accidentului de la Copaceni: neatentia! Ultimul SMS trimis de soferul decedat ii era adresat lui Mihai Moldovan: "... Va aduc banii"

Sursa: TurdaNews
Marti, 09 Decembrie 2014, ora 00:58
786 citiri
Barbatul de 32 de ani, care era la volanul autoturismului care a intrat intr-un TIR, la intrarea in Copaceni, nu a suferit vreun infarct sau sau accident vascular, au stabilit medicii legisti. Pe de alta parte, politistii sustin ca neatentia la volan a fost cauza accidentului.

Conform anchetei facute, s-a stabilit faptul ca soferul, Mihai Culda, se conversa prin SMS cu turdeanul Mihai Moldovan, care il intrebase cand vine cu banii. In dreapta lui, boxerul Lucian Bot spune ca n-a fost atent ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.