Ce a patit Tudor Giurgiu la Cluj-Napoca: "Sunt convins ca daca aeroportul s-ar fi chemat Kossuth Lajos si nu Avram Iancu, n-am fi avut parte de asa ceva"

Sursa: Adevarul
Duminica, 16 Decembrie 2018, ora 15:37
272 citiri
Regizorul Tudor Giurgiu, care a fost prezent sambata, 15 decembrie, la Cluj-Napoca, a avut parte de un incident neplacut la aeroport. Conducerea aerogarii a postat un anunt pe care regizorul l-a tradus astfel: "Scuze ca suntem incapabili sa deszapezim parcarea si, vai, dati cu m**a nu spre noi, ci spre Regiune". "Ireal. Cum ar fi sa fiti la Milano, Salzburg, Wroclaw sau Marseille si sa cititi asa ceva? Cum ar veni, scuze ca suntem incapabili sa deszapezim parcarea si, vai, dati cu m**a nu spre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.