Ce pateste un pieton care apeleaza la bunul-simt al soferilor: "Am fost injurat si agresat. Politia Locala nu ma ajuta. Ce sa mai fac?"

Joi, 26 Martie 2015, ora 14:15
68 citiri
Sa fii pieton in Cluj-Napoca este un adevarat cosmar, in special pe strazile inguste din zona centrala, unde si traficul auto este sufocant. Din nefericire, nivelul ignorantei si al nesimtirii soferilor, dar si al neputintei autoritatilor locale in aceasta problema a atins un nivel incredibil, dupa cum a aratat un clujean. Acesta a dat ca exemplu strada Clinicilor, una dintre cele mai tranzitate din oras, aratand ca pe portiunea dintre strada Motilor si pana in zona localului More "masinile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.