Ce s-a gandit sa faca un tanar din Cluj la aniversarea a 4 ani a afacerii sale: "Daca eu nu o sa pot face diferenta, poate cei tineri, care vin din spate"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 Februarie 2018, ora 11:41
36 citiri
Toti care cumpara azi cafea de la Captain Bean, afacerea unui tanar antreprenor din Cluj, vor ajuta copii din familii nevoiase sa aiba o viata un pic mai buna. Daca la primele trei aniversari, tanarul a oferit cafea gratuita tuturor clientilor, azi, Bogdan vrea sa marcheze altfel cei 4 ani de existenta a micii sale afaceri: sa doneze toate veniturile din aceasta sambata copilasilor de la Asociatia Crestina Something New. Bogdan Pandea sau Captain Bean, cum il stiu unii clujeni, are o afacere de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.