Celalalt pelerinaj. Mesajul din 1931 al primului cardinal al romanilor: "Chiem la sufleteasca imbratisare pe bunii credinciosi la sfanta Manastire a Niculei"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 12 August 2015, ora 11:18
60 citiri
Ca in anii trecuti, vineri, 14 august, la ora 16.00, este programata procesiunea pe jos de la capela "Sf. Iosif" din Gherla pana la biserica parohiala din Nicula. La sosirea in Nicula, care se estimeaza ca va fi in jurul orei 18.00, in curtea bisericii parohiale va fi celebrata slujba de vecernie. Programul va continua cu rugaciuni intreaga noapte.
Sambata, de la ora 10.30, in curtea bisericii parohiale greco-catolice din Nicula, episcopul Florentin va oficia Sfanta Liturghie alaturi de un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.