Cercetarea economica din Romania, sub cea a tarilor africane. Revolutia "de carton" a CNATDCU: "poti in continuare candida cu lucrari in hernie abdominala"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 18:53
861 citiri
Comunitatea universitara economica din Romania, care la cercetare se afla sub tarile africane, refuza sa se adapteze la standardele internationale. Comisia CNATDCU a facut o singura singura concesie: eliminarea criteriului care impiedica cercetatorii de Nobel sa devina profesori la noi, insa in continuare "economistii" vor putea publica articole despre hernia abdominala, filosofie sau metalurgie. "Va curge sange", spune Sebastian Buhai, cercetator roman la Universitatea din Stockholm si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.