CJ Cluj: Sabotajul PSD la Pata Rat. Un joc murdar impotriva clujenilor. Prefectul, instrumentul politic al PSD, de sabotaj la adresa Consiliului Judetean Cluj pe problema gunoaielor!

Sursa: TurdaNews
Marti, 17 Octombrie 2017, ora 10:44
88 citiri
A trecut o saptamana deja de cand am retrimis documentele si noua cerere pentru convocarea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Inca nimic, desi toata lumea reclama urgenta.

In acest joc murdar facut de PSD si de acolitii lui care il sfatuiesc cred ca tinta sunt Consiliul Judetean si Primaria Cluj-Napoca - administratia PNL, locala si judeteana.

Acestia trebuie insa sa constientizeze ca, de fapt, tinta sunt locuitorii municipiului si judetului, a caror sanatate e periclitata de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.