CLUJ: Femeie omorata pe marginea soselei de un sofer beat crita, care bause "decat o bere dimineata"

Joi, 11 Februarie 2016, ora 21:31
143 citiri
Victima, o batrana de 69 de ani, mergea pe marginea drumului cand a fost lovita de o utilitara inmatriculata in judetul Cluj, care circula dinspre Dej inspre Magoaja. Potrivit Dej24.ro, femeia a fost trantita la pamant, insa soferul si-a continuat drumul. Abia dupa cateva minute s-a intors la locul accidentului.

In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat politistii, dar si o ambulanta de la Dej. Echipajul medical a incercat sa resusciteze victima, aflata in stare foarte grava; dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...