Clujean specialist in securitate europeana: "Romania refuza cotele de refugiati pentru a negocia aderarea la spatiul Schengen"

Sursa: Adevarul
Joi, 17 Septembrie 2015, ora 02:02
98 citiri
Profesorul Adrian Ivan este fondatorul specializarii "Studii de securitate" de la Facultatea de Istorie si Filosofie din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj, in cadrul careia preda "Managementul securitatii europene si problematica minoritatilor nationale si entice", "Politici comune in Uniunea Europeana", "Politica Europeana de Vecinatate, Guvernanta Uniunii Europene, Politica de Securitate energetica, Securitatea europeana si minoritatile nationale si etnice". Ivan a comentat pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.