Clujeanca ajunsa la capatul rabdarii din cauza "circului" de pe Calea Turzii. "Masina mi-o fac praf, iar ca pieton imi risc viata"

Joi, 28 August 2014, ora 00:11
192 citiri
Calea Turzii este una dintre arterele principale ale Clujului, iar primaria clujeana a decis ca anul acesta sa reabiliteze zona. Astfel, in primavara au demarat lucrarile, iar de atunci soseaua si trotuarele sunt in santier, spre disperarea soferilor si a pietonilor. Dovada stau numeroasele reclamatii facute municipalitatii cu privire la calitatea si la incetineala cu care se munceste.

O clujeanca da propriul exemplu pentru a reliefa calvarul celor care strabat Calea Turzii. Femeia spune ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.