Clujenii, invitati sa contribuie cu idei pentru zilele orasului. In 2018, de Zilele Clujului tema va fi Centenarul - 100 de ani de la Marea Unire!

Joi, 15 Martie 2018, ora 16:20
85 citiri
Singura conditie este ca ideile sa se incadreze in tema editiei si anume Centenarul, avand in vedere ca in acest an Romania aniverseaza 100 de ani de la Marea Unire. Propunerile trebuie sa fie transmise pana la data de 2 aprilie 2018.

Zilele Clujului, eveniment ajuns in acest an la cea de-a VIII-a editEie, deschid sezonul marilor festivaluri clujene, ajungand in timp un eveniment de referintEaE pentru locuitori sEi turisEti deopotrivaE . Potrivit Primariei, in 2017 peste 250.000 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.