"Co-voiajare" sau cum poti merge cu "ia-ma nene" legal. Soferii nu mai pot face ciubucuri de pe urma calatorilor. Initiativa apartine unui "penal" care s-a imbogatit din calatorii frauduloase

Joi, 29 Septembrie 2016, ora 16:46
100 citiri
Initiativa legislativa, depusa la Parlament de deputatul PSD de Bacau Lucian Sova, pare sa combata, in primul rand, soferii de autoturisme care fac regulat curse inter-urbane, luand bani de la pasageri de ocazie, fara sa aiba licente de transport, scrie startupcafe.ro Autorul spune ca proiectul a fost cerut de serviciul de ridesharing Bla Bla Car, care intermediaza intalniri intre soferi si pasageri pentru calatorii inter-urbane cu scopul de a imparti cheltuielile.

Textul propus este o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.