Consiliul Judetean Cluj recunoaste public ca a MINTIT. Contractul pentru inchiderea Pata Rat a fost suplimentat in afara legii ?

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 17:38
84 citiri
Consiliul Judetean (CJ) Cluj a trimis un comunicat de presa prin care sustine ca miercuri, 11 ianuarie, au fost emise autorizatiile pentru inchiderea rampei de gunoi de la Pata Rat. Comunicatul seamana izbitor cu un alt document remis tot de CJ Cluj in urma cu doi ani despre exact acelasi subiect. Singura diferenta: sumele platite pentru inchiderea rampei de gunoi.

Comunicatul de astazi, semnat si asumat de Alin Tise, este recunoasterea publica a minciunii functionarilor publici din 2015. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.