Cum functioneaza programul pentru detectat stirile false creat de romanca premiata de Obama. "Natura nu i-a invatat pe oameni sa detecteze minciuni"

Sursa: Adevarul
Marti, 25 Septembrie 2018, ora 04:20
75 citiri
Rada Mihalcea, profesor de Stiintele Calculatorului la Universitatea Michigan din SUA, coordoneaza o echipa de cercetatori care lucreaza la perfectionarea unui program menit sa detecteze stirile false cu o acuratete mult mai mare decat oamenii. Un grup de cercetatori de la Universitatea Michigan din Statele Unite, coordonat de romanca Rada Mihalcea, originara din Cluj, a dezvoltat un program menit sa depisteze stirile false cu o precizie mult mai ridicata si cu mult mai des decat o pot face ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.