Cum ii raspunde Horia Nasra lui Victor Ponta. "Un plagiator si un om politic slab nu poate sa emita pareri despre statutul partidului".

Marti, 01 August 2017, ora 18:20
55 citiri
"Cred ca discutiile despre reforma in partid si despre etica si moralitate nu pot veni de la o persona cunoscuta de toti romanii ca fiind plagiatoare. Un plagiator si un om politic slab nu poate sa emita pareri despre statutul partidului si despre membrii care sunt dati sau nu sunt dati afara pe criterii corecte, din moment ce el la randul lui l-a dat afara pe fostul presedinte de partid Mircea Geoana si chiar pe Catalin Ivan cu care astazi este aliat. Comportamentul lui Ponta e un comportament ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.