Cum s-a schimbat VIATA lui Horea Uioreanu, JUDECATpentru fapte de CORUPTIE: "E ca dupa ATENTATELE de la 11 septembrie, NIMIC nu mai poate fi bine"

Luni, 02 Martie 2015, ora 16:21
84 citiri
Horea Uioreanu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, s-a prezentat, luni, la Tribunalul Cluj, unde a luat parte la primul termen al procesului in care este acuzat de mai multe fapte de coruptie, inclusiv luare de mita. In fata judecatorilor, Uioreanu nu si-a recunoscut faptele si s-a folosit de dreptul la tacere, fiind reprezentat de avocati.

Horea Uioreanu a avut o singura luare de cuvant in fata instantei, in momentul in care a dorit sa ii adreseze o intrebare omului de afaceri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.