Dacian Ciolos, la Cluj: "Daca nu ar fi fost situatia creata de OUG 13, ar fi fost sanse mari ca anul acesta Romania sa intre in spatiul Schengen"

Joi, 06 Aprilie 2017, ora 14:02
53 citiri
"Din punctul meu de vedere, daca nu ar fi fost situatia prin care am trecut la sfarsitul lui ianuarie si inceputul lui februarie, cu OUG 13, ar fi fost sanse mari ca anul acesta Romania sa intre in spatiul Schengen cel putin cu aeroporturile, cu spatiul aerian. Cred ca este important sa dam garantii clare referitor la respectarea statului de drept si de lupta impotriva coruptiei nu doar la nivelul societatii, pentru ca societatea si-a facut temele foarte bine, ci mai ales la nivelul clasei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.