Dan Barna, la Cluj-Napoca: Un tur doi fara PSD este despre o Romanie care reuseste sa lase in urma cosmarurile trecutului

Luni, 04 Noiembrie 2019, ora 09:36
108 citiri
Dan Barna, candidatul Aliantei USR PLUS si-a prezentat programul pentru Presedintia Romaniei in Cluj-Napoca, la Cinema Florin Piersic, alaturi de Dacian Ciolos, propunerea Aliantei pentru functia de Prim-Ministru.
Dan Barna le-a vorbit clujenilor atat despre miza rezultatului de pe 10 noiembrie, un tur doi fara PSD, cat si despre obiectivele sale in calitate de viitor Presedinte al Romaniei.
"Sunt convins ca la 30 de ani de la Revolutie vom avea un tur doi fara PSD. Este un arc de evolutie in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.