Dana Garbovan, presedintele Uniunii Judecatorilor din Romania "E imperativ sa revenim la normalitate, la dezbaterea legilor in Parlament"

Sursa: Adevarul
Vineri, 27 Ianuarie 2017, ora 04:04
64 citiri
Dana Garbovan, presedintele Uniunii Judecatorilor din Romania (UNJR), a vorbit intr-un interviu pentru "Adevarul" despre problema gratierii si a modificarii Codului Penal. Judecatoarea a explicat ca Romania nu risca o amenda de la CEDO, asa cum spunea ministrul Justitiei, ci adoptarea unei hotarari pilot in care sa fie prevazute toate masurile necesare pentru remedierea conditiilor din penitenciare intr-un termen determinat. Presedinte Uniunii Judecatorilor din Romania (UNJR), Dana Garbovan, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.