De ce cred romanii in teoriile dacopate: "Neavand performante majore in Istorie, dacii sunt un bun cal de bataie pentru ca despre ei se pot broda multe legende"

Sursa: Adevarul
Joi, 31 Mai 2018, ora 17:50
145 citiri
Regizorii documentarului "Dacii liberi", Monica Lazurean-Gorgan si Andrei Gorgan, care au filmat timp de doi ani cei mai importanti promotori ai curentului dacopat, explica intr-un interviu pentru "Adevarul" de ce cred romanii in aceste teorii fantastice. Dacia este leaganul civilizatiei, Iisus a fos geto-dac, aurul din trezoreriile lumii este aur pur dacic sau piramidele au fost construite de daci - sunt doar cateva dintre teoriile prezentate in pelicula "Dacii liberi". Personaje precum fostul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.