Declaratie surprinzatoare a lui Trump la adresa presei: Jurnalistii nu ar trebui sa aiba dreptul de a folosi surse anonime

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 20:25
47 citiri
Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a criticat din nou presa, vineri, afirmand ca nu ar trebui sa aiba dreptul de a cita surse aflate sub protectia anonimatului.
"Jurnalistii nu ar trebui sa aiba dreptul de a folosi surse, cu exceptia cazurilor in care li se dau numele", a afirmat Donald Trump intr-un discurs rostit la sediul Comitetului Conservator pentru Actiune Politica (CPAC).
"O sursa spune ca Donald Trump este oribil, o fiinta umana oribila; sa mi-o spuna in fata! Sa nu mai fie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.