Desi s-a descoperit ca a platit 18 miliarde de lei vechi pentru lucrari neexecutate la Zoo Turda, Primaria nu face parte dintre cei prejudiciati!

Sursa: TurdaNews
Luni, 04 August 2014, ora 00:01
345 citiri
Primaria Turda nu se regaseste printre cei 60 de creditori care au ramas de izbeliste, de pe urma insolventei (si mai nou, falimentului!) societatii Benzot Har din Miercurea Ciuc, care trebuia sa execute lucrarile de reamenajare si extindere ale Gradinii Zoologice de la Turda!

Asta desi Curtea de Conturi a stabilit ca "au fost acceptate la plata si achitate catre SC Benzot-Har SA Miercurea Ciuc, situatii de lucrari pentru realizarea obiectivului de investitii "Extindere si reamenajare parc ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Ce a patit mecanicul de locomotiva care a evitat impactul cu masina de pompieri din Cluj
Mecanicul de locomotiva care a reusit sa evite in ultima clipa impactul cu masina de pompieri din ...
Un motociclist a fost accidentat pe Aleea Stadionului, de langa Cluj Arena! Motocicleta s-a facut praf! - FOTO
Un accident rutier a avut loc in urma cu putine momente pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Din ...
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...