Despre demoni cu Andrei Plesu. Raspuns memorabil al filosofului la dilema: "Cum raspunzi celui care-ti face rau cu intentie"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 18:51
90 citiri
Filosoful Andrei Plesu a conferentiat, ieri seara, la Cluj-Napoca, despre "Problema Raului", la invitatia Asociatiei Studentesti Edictum Dei. Capacitatea de 800 de locuri a salii Auditorium Maximum a Universitatii Babes-Bolyai a fost depasita cu mult, zeci de oameni stand in picioare la prelegerea care a durat circa doua ore. Intrarea a fost libera. "Sunt foarte sincer daca va spun ca de cate ori vad o sala atat de plina, mai ales cand este vorba despre subiecte de tipul acesta, ma simt un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.