Dezvaluiri despre viata Doinei Cornea, intr-o biografie unica: "Iliescu ne transmitea indrumarile lui Mihail Gorbaciov la sedintele FSN"

Sursa: Adevarul
Sambata, 02 Decembrie 2017, ora 18:30
112 citiri
Episoade interesante din viata disidentei Doinei Cornea sunt scoase la iveala, in premiera, in cartea biografica scrisa de istoricul clujean Cornel Jurju. Sedintele FSN in care Iliescu transmitea indrumarile din Est, momente pe care autorul le numeste "initiatice" in care Doina Cornea a testat toleranta regimului si intamplari din copilaria traita in Transilvania de dupa Dictatul de la Viena sunt cateva dintre acestea. "Eu nu sunt, n-am nimic deosebit. Sunt un om ca toti oamenii. Si atunci, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.