Dincolo de "golani", cum i-a numit Rus, si criticile societatii, tinerii au nevoie de sustinere. Mitropolitul Clujului: "Facem prea putin pentru copiii nostri"

Sursa: Adevarul
Sambata, 04 Iulie 2015, ora 12:20
53 citiri
"Orice prost poate critica si condamna, dar e nevoie de caracter si control de sine pentru a fi intelegator si iertator", afirma Dale Carnegie, un scriitor american de carti de dezvoltare personala.
O idee asemanatoare o expunea Andrei Andreicut, mitropolitul Clujului, intr-un interviu, acordat ziarului "Adevarul", cu cateva zile inainte de Paste. In opinia sa, societatea este prea critica cu tinerii, pe unii prefera sa-i categoriseasca in "avangardisti", "strengari", in loc sa se gandeasca ca, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.