Directorul artistic TIFF, despre concertul de manele: "Eu am o palarie mica, dar TIFF-ul are o palarie foarte mare si sub palaria asta incap toti"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Iunie 2017, ora 16:40
69 citiri
TIFF 2017 se incheie diseara si a insemnat 225 de filme din 53 de tari, peste 1.200 de invitati straini si romani, mult mai multi fata de anii trecuti, zeci de mii de oameni in sali de cinema, proiectii cu casa inchisa, aducerea lui Alain Delon in Romania si discutii despre "manelizarea" festivalului. Editia cu numarul 16 a Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) s-a incheiat duminica, 11 iunie, iar mesajul e unul clar: TIFF e pentru toti. A spus-o directorul artistic al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.