DNA confirma actele impotriva lui Andrei Cionca

Sursa: Gazeta de Cluj
Luni, 15 Septembrie 2014, ora 06:12
446 citiri
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au confirmat pentru Gazeta de Cluj ca faptele lui Andrei Cionca si ale Casei de Insolventa Transilvania sunt in vizorul lor intr-un dosar penal.

Va prezentam noi dovezi ale "smenurilor" sefului din insolventa care a inchiriat in cazul Romstrade utilaje de 200.000 de euro cu 12.000 de euro. Mai mult, contractul este mai mult decat pagubos pentru firma lui Nelu Iordache, Romstrade. Suntem curiosi daca procurorii vor lungi strangerea de probe ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unui clujean la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj. "Oare e nevoie de donatori. Pe mine m-au descurajat"
Un clujean s-a dus la Centrul de Transfuzii Sanguine Cluj pentru a dona sange, iar acolo a dat de o ...
U Cluj a ratat finala Cupei Romaniei. Ce mesaj le-a transmis Sabau elevilor lui: "La cum sunt platiti, cred ca trebuie sa dea mai mult"
U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei si va trebui lupte in play-out pentru a spera ca ...
Actorul clujean Dorel Visan si un un preot ortodox roman, la un festivalul de film de la Moscova in plin scandal despre interzicerea unor filme propagandistice rusesti in Romania
Actorul Dorel Visan si un preot ortodox roman au participat, vineri seara, la deschiderea ...