Document zdrobitor: Fostul primar Tudor Stefanie trebuia sa faca separarea contorizarii, la modulele sociale de pe Nicolae Teclu, inca din 2009!

Sursa: TurdaNews
Joi, 29 Septembrie 2016, ora 11:46
63 citiri
In scandalul generat de liberalii turdeni, care acuza plata datoriilor acumulate la locuintele sociale de pe strada Nicolae Teclu, de la bugetul local, ies la iveala informatii care il vizeaza tocmai pe fostul primar Tudor Stefanie, presedintele PNL Turda, implicit seful de partid al consilierilor liberali!

TurdaNews a descoperit ca la sedinta din 11 august 2009, una dintre sedintele in care, in trecut, fostul primar Tudor Stefanie a solicitat plata acestor datorii, procedura care se doreste a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.