Doi elevi din Cluj, prieteni si adversari la Olimpiada Nationala de Geografie: "Noi, romanii, ne subapreciem. Strainii vad ca avem o tara foarte frumoasa"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 15:21
145 citiri
"Ne place Geografia. E materia care se ocupa cu stiinta planetei", spun cei doi baieti. Cu doua zile inainte de a incepe Olimpiada Nationala de Geografie afisau o atitudine calma si, intr-o pauza de la invatat, ne-au marturisit ca pentru ei olimpiada este o experienta interesanta, care dezvolta gandirea, creativitatea, pe langa multimea de cunostinte pe care le-au dobandit.
"E bine ca nu e doar un simplu test si ca sunt mai multe probe. Si teorie, si practica. Mi se pare interesant sa ajungi la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.