Dosarul finantarii ilegale a campaniei PDL. "Am dus mai multe sume de bani la indicatiile lui Blaga. El si Emil Boc isi dadeau girul pe numirea directorilor si secretarilor de stat"

Vineri, 08 Septembrie 2017, ora 16:54
173 citiri
Fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan a povestit, vineri, la Tribunalul Bucuresti, unde a fost audiat ca martor in dosarul in care Vasile Blaga este judecat pentru trafic de influenta privind finantarea ilegala a PDL, fiind acuzat ca ar fi primit prin interpusi 700.000 de euro, modul in care i-a dus lui Blaga, la sediul partidului, 200.000 de euro, in mai multe transe, banii fiind lasati secretarelor, la indicatiile fostului secretar general al PDL.

Avocatul fostului primar din Piatra ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.