Dupa Sala Polivalenta, Boc vrea in administrare si Sala Sporturilor "Horia Demian". "Ventilatia este inexistenta, transpir la meciuri"

Luni, 21 Mai 2018, ora 18:02
83 citiri
Se vorbeste tot mai des despre infiintarea la Cluj-Napoca a unui asa-zis "complex sportiv national" in subordinea Ministerului Tineretului si Sportului" care ar urma sa detina cladiri precum Sala Sporturilor "Horia Demian", Sala de gimnastica "Sonia Iovan", hotelul Stadion si cateva cladiri administrative.

Dupa ce, prin martie, directorului Directiei de Sport si Tineret Cluj, Ovidiu Chifor (consilier local PSD in perioada in care exista USL), spunea ca ar exista si o faza in care acest ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.