Echipa SMURD Cluj revine cu editia de iarna Maratonul Resuscitarii - Winter Edtition, curs GRATUIT de prim ajutor organizat de echipa SMURD Cluj!

Sursa: TurdaNews
Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 09:30
68 citiri
Un nou eveniment organizat de profesionistii de la SMURD Cluj are loc duminica, 15 ianuarie 2017, intre orele 12:00-20:00 la VIVO! Cluj Napoca (fostul Polus), in zona Food Court. Este vorba de Maratonul Resuscitarii - Winter Edition, un eveniment in care manevre de prim ajutor, salvatoare de viata, sunt predate pentru o zi intreaga de catre medicii si paramedicii de la SMURD Cluj.

Maratonul Resuscitarii este un proiect initiat de catre medicii si paramedicii voluntari SMURD CLUJ cu sprijinul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.