Elena Udrea despre exmatricularea de la Facultatea de Teologie din Cluj: "Imi pare rau ca nu am reusit sa termin cursurile de master"

Joi, 08 Februarie 2018, ora 15:17
28 citiri
"Imi pare rau ca nu am reusit sa termin acum cursurile de master, pentru ca pur si simplu nu am timpul necesar si mai ales nu am starea de spirit pentru a studia temeinic teologia in aceasta perioada. Eu am ales sa fac acest masterat din pasiune, nu pentru CV, ca urmare dorinta mea este chiar sa cercetez, sa aflu lucruri, nu sa trec examenele cum isi iau altii 'doctoratele'. Cand am inceput, aveam un dosar penal in instanta, acum am trei!!!!!!. Am cate 5, 6 termene pe luna, mii de pagini de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.