Elevi trimisi acasa de directorul scolii pentru ca aveau parul lung: "Capacitatea psihica inca e determinata de cum arati"

Sursa: Adevarul
Marti, 17 Octombrie 2017, ora 13:26
80 citiri
Tudor Helgiu este un elev din Cluj care a fost trimis acasa de directorul scolii unde invata deoarece avea parul lung. A fost scos de la ora si dus in curte alaturi de alti elevi care aveau plete si barba. Toti au fost trimisi acasa. Tanarul a povestit ce s-a intamplat intr-o postare pe Facebook. Inspectoratul spune ca scolile stabilesc reguli privind vestimentatia si aspectul. UPDATE 14.03 Tudor Helgiu a declarat, pentru "Adevarul", ca el si colegii scosi azi de la ore au mai fost atentionati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.