Emil Boc: "Am vizitat-o pe Monica Iacob Ridzi si voi face tot ce pot sa o ajut, mai ales ca e vorba de un fost coleg de Guvern"

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 13:01
57 citiri
Primarul Clujului, Emil Boc, a recunoscut ca a vizitat-o, marti, pe Monica IAcob Ridzi, aflata in arest, la sectia exterioara a Penitenciarului Gherla. Emil Boc a spus ca a fost in vizita impreuna cu sotul Monicai Ridzi si ca starea acesteia de sanatate nu este deloc buna.

"Am vizitat-o, ieri, pe doamna Ridzi,ea se afla intr-o extensie a Penitenciarulului Gherla din Cluj-Napoca. Conform procedurilor legale, cu o cerere aprobata de catre conducere careia ii multumesc pentru modul in care s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.