Emil Boc, despre proiectul de autonomie al UDMR: "N-are nicio sansa sa intre in vigoare cat este valabila aceasta Constitutie. Este o tema de campanie pentru UDMR in aceasta perioada. Cred ca e produsul politicienilor maghiari pentru a-si castiga voturi"

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 00:59
198 citiri
Emil Boc, fostul premier al Romaniei in perioada 22 decembrie 2008 - 6 februarie 2012, a fost invitatul Madalinei Puscalau in emisiunea "Buna seara, Romania", unde a vorbit despre actualii candidati la prezidentiale, cat si despre sustinerea Elenei Udrea in cursa pentru functia de sef al statului: "Eu cred ca exista aceasta posibilitate ca multi PDL-isti sa se identifice mai mult cu Elena Udrea, decat cu Iohannis", a spus Boc. Primarul Clujului a discutat si despre proiectulde autonomie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Emil Boc proiect autonomie UDMR
Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...
Abuzul omului de rand continua! Clujenii din Manastur s-au trezit cu facturi de mii de lei de la Electrica - FOTO
Clujenii care locuiesc in Manastur s-au trezit cu facturi de mii de lei emise de Electrica, cu toate ...