Emil Boc, dupa ce a vizitat-o pe Monica Iacob Ridzi in arest: "Starea ei de sanatate nu este una buna. Acum este la infirmerie"

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 14:16
62 citiri
Emil Boc a stat aproximativ o ora si jumatate in vizita la fostul sau coleg din Guvern, insa nu a putut sa-i lase pachetul pe care i l-a adus pentru ca Monica Iacob Ridzi primise deja unul in luna februarie.

"Doar am discutat aspecte legate de familie, de sanatate, pentru ca are un copil de 5 ani si unul de 2 ani si sa vedem cu ce o putem ajuta in aceste momente mai dificile. Are dreptul la patru vizite lunare si am decis ca una din acele vizite sa o fac eu, de comun acord cu sotul ei. Starea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.