Englezul originar din Secuime care promoveaza Romania in lume: "La Sydney, multi nici nu erau siguri ca Transilvania e un loc real"

Sursa: Adevarul
Luni, 05 Decembrie 2016, ora 22:11
30 citiri
Calator impatimit, Szabolcs Ruczui are in jur de 30 de ani si peste 30 de tari pe care le-a colindat. Ultimul sau proiect e un film de nici 10 minute despre frumusetile Transilvaniei, regiunea sa natala, pe care faimosul ghid Lonely Planet o recomanda drept unul dintre locurile care merita vizitate in 2016. "Una dintre cele mai interesante experiente a aventurii in Transilvania a fost la Salina Turda. Am filmat dupa orele de vizitare. (...) Cel mai mic zgomot pe care-l faceam devenea ecou ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.