EXCLUSIV O romanca a dat lectii profesorilor de la Cambridge. "Avantajul lor: cand au o idee, nu le inchide nimeni usa-n nas. La noi se pun atatea piedici"

Sursa: Adevarul
Sambata, 10 Ianuarie 2015, ora 17:05
152 citiri
"Vrei ceva de la viata? Pai, munceste pentru asta!", spune Anamaria Eli (34 de ani), profesoara de muzica la o scoala internationala din Cluj, care a trait experienta vietii ei la Universitatea Cambridge. Acel loc la care multi viseaza si putini ajung. Directorul Facultatii de Educatie din cadrul prestigioasei institutii britanice a vazut-o pe dascalita tinand lectii deschise despre cum poate fi predata altfel muzica, la o conferinta internationala, in Cluj. Tehnica ei de a preda, de exemplu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.