EXCLUSIV Razbunare teribila pentru ca l-a parasit: a rapit-o, i-a rupt maxilarul, a batut-o crunt cu lantul si a sechestrat-o

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 14:25
75 citiri
A tinut-o asa, netratata, pana ce maxilarul fetei s-a infectat. Tanara a evadat de la el de-acasa noaptea, dupa doua saptamani, in timp ce agresorul dormea.
Andreea este o tanara de 19 ani din muncipiul Turda, care a avut ghinionul - marturiseste aceasta - sa se indragosteasca de un recidivist in varsta de 24 de ani, chipes, din acelasi oras cu ea.
Au dat unul de altul prin intermediul retelelor de socializare si la scurt timp au devenit iubiti. Insa, imediat dupa ce s-au cunoscut mai bine, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.