Fara concerte in Piata Unirii: "Orice placere muzicala de o seara paleste in fata pericolului distrugerii unui monument istoric"

Marti, 21 Iulie 2015, ora 13:41
72 citiri
Clujenii nu mai vor concerte in Piata Unirii. Ultimul astfel de eveniment a dus la lansarea unei petitii prin care se cere interzicerea organizarii acestor tipuri de manifestari publice in zona.
Zgomotul infernal, mizeria lasata in urma de participanti si vibratiile care zguduie peretii cladirilor din jur: acestea sunt doar cateva din motivele de nemultumire care apar in randurile clujenilor dupa fiecare concert. Cel mai recent eveniment, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, a avut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.