Firea taxeaza, Boc paseaza. De ce nu poate municipalitatea clujeana sa introduca o suprataxa similara cu cea din Bucuresti?

Joi, 15 August 2019, ora 13:20
66 citiri
Concret, Firea va introduce vinieta electronica pentru circulatia rutiera pe drumurile publice din Bucuresti, oras aflat pe locul 6 in topul celor mai poluate orase din Europa. Circulatia autovehiculelor in zonele restrictionate, fara achizitionarea vinietei, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 1.500 la 2.000 lei, anunta bucurestenii.

Desi i-a fost sugerat sa introduca o suprataxa similara pentru cei care doresc sa tranziteze Cluj-Napoca prin centrul orasului, primarul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.