Fiul lui Ilie Rad, fost decan al Facultatii de Jurnalism, are in garaj un Ferrari si un McLaren. Asteapta sa i se spuna "boss"

Sambata, 19 Aprilie 2014, ora 09:40
995 citiri
Mihai Rad este un tanar din Cluj-Napoca despre care nu se stiu prea multe. Ceea ce se stie cu siguranta este faptul ca este fiul fostului decan de la Facultatea de Jurnalistica din Cluj-Napoca, din cadrul Universitatii Babes Bolyai. In prezent, Ilie Rad nu mai este decan dar a ramas profesor universitar la aceeasi facultate, noteaza evz.ro.

Revenind la masinile de sute de mii de euro, ultima achizitie facuta de Mihai Rad este un McLaren MP4-12C, care a fost verificat si inspectat RAR, de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.