Fost presedinte CJ Cluj, tirada HALUCINANTA impotriva "spalatilor pe creier": "Sclavii de Romania vorbesc cu invidie despre Olanda!"

Marti, 28 Mai 2019, ora 15:33
51 citiri
Este vorba despre Mihai Seplecan, condamnat in luna martie, la Tribunalul Cluj, la o pedeapsa de un an si 2 luni cu suspendare pentru uz de fals in dosarul diplomei false care l-a bantuit in ultimii ani. Acesta abordeaza teme religioase in discursul sau socant, plin de greseli gramaticale, in care pune la zid inclusiv judecatorii si procurorii din Romania.

"Indiferenta, nepasarea, lipsa credintei distrug suflete si vieti. Asa o sa patiti, spalatilor pe creier si cand o sa vina Judecatorul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.